Zoeken naar artikelen:

Openklappen
Home :: Marketing

CRM - Internet - Marketing Advies

Op deze hoofdpagina vindt u CRM, marketing en internetmarketing advies rubrieken met de onderwerpen: klantenbinding, klantsegmentatie, klantbehoud, online marketing, website optimalisatie, internet adverteren en e-mail marketing.

Het inzichtelijk maken van omzet/kosten verhoudingen van klanten (80/20 regel en de klantenpiramide) en het actief sturen op klanttevredenheid vormt het uitgangspunt. De klantenbinding, klantbehoud en klantsegmentatie rubriek artikelen beschrijven hoe u de klantloyaliteit kunt vergroten en klantgericht handelen kunt integreren in de taken van uw personeel.

Is groei voor uw onderneming belangrijk en ligt de focus op naamsbekendheid, acquisitie, leads genereren en klanten werven, dan kunt u tijd, geld en moeite steken in traditionele vormen van marktonderzoek, reclame, telemarketing, direct marketing en accountmanagement. Echter door dit te combineren met internet marketing (ook wel online marketing genaamd), kunt u de effectiviteit verhogen en is de meetbaarheid van uw investeringen direct en veel nauwkeuriger in kaart te brengen. De artikelen in de rubriek internet marketing - zoekmachine optimalisatie beschrijven aan de hand van praktijkvoorbeelden en business cases of online marketing toegevoegde waarde voor uw bedrijf kan opleveren en hoe u het kunt organiseren.

Onderstaande rubrieken over crm marketingadvies en internetmarketing advies beschrijven:

  • Hoe klantsegmentatie en klantgericht handelen kan leiden tot klantenbinding, klantbehoud en klanttevredenheid.
  • Hoe naamsbekendheid en acquisitie effectief zijn te realiseren en meten via zoekmachine marketing, online adverteren en e-mail marketing.
  • Hoe een succesvolle website laten maken? Van de keuze voor een websitebouwer tot alle valkuilen bij website bouw.

Samenvatting van de onderwerpen:

 

Internet marketing - zoekmachine optimalisatie

Internet marketing advies artikelen over zoekmachine optimalisatie, website bouw, e-mail marketing, adverteren bij zoekmachines, online marktonderzoek & communicatie en inhoud marketing. Aan de hand van de diverse artikelen en aan de hand van praktijkvoorbeelden en business cases krijgt u een antwoord op de volgende vragen:

  • Wat zijn de mogelijkheden van online marketing voor uw bedrijf?
  • Waar op letten bij website bouw, zoekmachine marketing, adverteren bij zoekmachine, online marktonderzoek en e mail marketing?
  • Welke vragen moet u stellen als u een internet marketing bureau inschakelt?

   Lees meer over dit onderwerp >>

 

Internet adverteren, webvertising en online marketing

Rubriek met artikelen over webvertising met behulp van internet advertenties. Wist u dat u naast naamsbekendheid, branding en het genereren van bezoekers naar uw website, online adverteren ook in kunt zetten voor PR, incidentenmanagement, werving & selectie en product introducties? De internet adverteren artikelen beschrijven de werking van online adverteren, mogelijkheden, kosten, meetbaarheid, resultaten en zelfs een compleet plan van aanpak en een checklist om een internet marketing bureau te selecteren. Kortom, alle informatie die u moet lezen als u een internet advertentie campagne succesvol wilt opzetten.
 

   Lees meer over dit onderwerp >>

 

Vertalen - Zoektermen selectie

Rubriek met artikelen het vertalen van websites en zoektermen selectie, zodat uw website door de juiste personen en/of bedrijven gevonden wordt en u altijd de juiste doelgroep bereikt.

   Lees meer over dit onderwerp >>

 

Nieuwe Marketing - Klantgerichte Pull-Marketing

 
Rubriek met artikelen over nieuwe marketing. Bekijk interessante, nieuwe marketingmodellen en handvatten die uw organisatie kunnen ondersteunen in het marketing- veranderproces. 
 
 
 

   

Website bouw - website laten maken - CMS - PHP - open source

Rubriek met artikelen over de valkuilen bij de bouw van een nieuwe website. Van de keuze voor een opensource, .net of php website tot aan de selectie van een website bouwer en alle vragen die u kunt stellen om een lock-in situatie (afhankelijkheid van uw ict leverancier door auteursrechten, opbouw van ict systeem achter uw website en onnodige hoge hosting kosten) te voorkomen. Leer van de ervaringen en pik eruit wat voor u interessant is.

   Lees meer over dit onderwerp >>

 

Klantenbinding - klantbehoud - klantsegmentatie

Rubriek met CRM en marketing advies artikelen, stappenplannen en checklists over het segmenteren, behouden & binden van klanten vanuit een kostenbewuste efficiënte insteek. Bent u in staat om het rendement en de marge per klant, klein of groot, te berekenen en hier actief op te sturen? De artikelen beschrijven een oplossing, die direct de klanttevredenheid verbetert. Met het transparant maken van uw interne verkoopproces en klantgericht handelen kunt u de klantenbinding verbeteren. Nemen van klantverantwoordelijkheid, opschonen van marketinginformatie, klantsegmentatie en een gezond verstand vormen de basis voor klantbehoud en klantloyaliteit.

   Lees meer over dit onderwerp >>

 

Social Media - Sociale Netwerken

Rubriek met artikelen over de inzet van Social Media in werk- en privesituaties. Social Media is een verzamelnaam van verschillende sociale netwerken, blogs, fora en andere interessante online communicatiemiddelen die ingezet kunnen worden om veel mensen te bereiken. Bekijk welke verschillende Social Media er te onderscheiden zijn en welke voor u interessant zou kunnen zijn. Tevens specifieke informatie over de inzet van Social Media tijdens crisissituaties.
 

   Lees meer over dit onderwerp >>
 

 


Op onderstaande sites kunt u meer lezen over CRM, marketing, internet marketing en web promotie:

 

Wilt u andere management advies oplossingen lezen klik dan hier.

Krijgt u alle informatie en organisatie advies dan zomaar gratis?

Jazeker, maar ervaring heeft geleerd dat u vanuit oogpunt van kosten en efficiency het wiel niet opnieuw wilt uitvinden. De inzet en kennis van uw eigen mensen is cruciaal bij het wel of niet slagen van verandertrajecten en implementaties. Deskundige begeleiding en ondersteuning door een vakspecialist maakt de kans op succes groter. Dit kan in de vorm van een periodiek klankbord tot managed services zijn, waarbij in het laatste geval het gehele traject voor u wordt geregeld.

Download artikelen

Alle artikelen, zoals checklists, stappenplannen en visies kunt u gratis laten toezenden. U kunt alle artikelen downloaden. Heeft u vragen, kunt u het reactieformulier gebruiken

Naar download pagina