Zoeken naar artikelen:

Openklappen
Home ::  :: Vertalen - Zoektermen Selectie

Vertalen Websites - Zoektermen Selectie

Op deze pagina vindt u artikelen en checklisten over het vertalen van websites en de selectie van zoektermen, zodat uw website door de juiste klanten gevonden wordt.

Online vertalen komt steeds meer in de belangstelling. Door vertaal software is het steeds makkelijker geworden om een meertalige website op te zetten. Echter vertalen is niet zomaar knippen en plakken van woorden, aangezien de interpretatie in het Duits, Engels, Chinees of Spaans van woorden anders is. Daarnaast gebruiken buitenlanders hele andere zoektermen en zoekwoorden om hun behoefte kenbaar te maken dan Nederlanders.

Hier leest u alles over online vertalen en waar u op moet letten als u met uw website in wilt spelen op de behoefte van uw klanten.

Onderstaande vertalen en zoektermen selectie artikelen beschrijven:

  • Hoe vertalen van websites werkt?
  • Welke zoektermen en zoekwoorden u moet kiezen, zodat uw klanten en Google uw website vinden?

Online vertalen van website en zoekmachine optimalisatie

Hoe online vertalen van uw website in gang zetten en rekening houden met zoekmachine optimalisatie? Online vertalen van websites wordt steeds gemakkelijker, maar vergt toch de nodige (ver)taalkennis, omdat woorden, zoektermen en zinnen in een andere taal nu eenmaal anders geïnterpreteerd worden.

Dit artikel beschrijft welke aanpak een vertaler of vertaalbureau moet hanteren om niet alleen een goede vertaling te maken maar ook rekening te houden met zoekmachines. Compleet met kostenoverzicht van het vertalen en een checklist om een vertaalbureau of vertaler te beoordelen.


Download artikelen

Alle artikelen, zoals checklists, stappenplannen en visies kunt u gratis laten toezenden. U kunt alle artikelen downloaden. Heeft u vragen, kunt u het reactieformulier gebruiken

Naar download pagina