Zoeken naar artikelen:

Openklappen
Home ::  :: :: Website bouw - CMS - PHP - Open source

Website bouw - CMS - PHP - Open Source en Hosting

Op deze pagina vindt u artikelen en checklisten over websites. Het gehele proces van website ontwerp en design tot aan hosting en beheer van websites via CMS systemen komt aan bod.

Een website laten maken is niet meer een taak van een ontwerp laten maken door een reclamebureau en dit op het internet zetten. Een website is onderdeel geworden van een marketing strategie en wordt ingezet om processen efficienter te maken of als verkoop en marketingkanaal. De eisen aan de vormgeving, zoekmachine vriendelijke CMS opbouw, hosting en de keuze voor opensource, .net of php opbouw van de website bepalen het succes en de mate waarin u uw investering terugverdient.

Hier leest u alles over website bouw en waar u op moet letten bij de vormgeving en de wijze waarop uw opensource of PHP website of CMS systeem is opgebouwd.

Onderstaande website artikelen beschrijven:

  • Hoe voorkom je afhankelijkheid van uw website design bureau?
  • Waar op letten bij het laten maken van een website?


Hoe beveilig je een website tegen hackers?

Dit artikel geeft antwoord op de vraag hoe het nu zit met het beveiligen van een website. Veel websites hebben namelijk zwakke plekken waardoor zij een eenvoudig doelwit zijn voor hackers. Lees in dit artikel hoe relatief makkelijk het is om te voorkomen dat een website gehackt wordt!


Een ICT project succesvol opstarten en afronden

Veel ICT projecten mislukken doordat verwachtingen niet uitkomen, doorlooptijden overschreden worden, budgetoverschrijding / ict kosten te hoog zijn, ict oplossingen niet door de eindgebruiker worden geaccepteerd of onvoldoende ondersteuning bij de lancering. In dit artikel leest u hoe u een ict project, zoals websitebouw succesvol kunt managen.


Waar op letten bij uitbesteden onderhoud website?

Wat als u plotseling het onderhoud van uw website (door ophouden te bestaan of een faillissement van een websitebouwer of ict leverancier) moet uitbesteden? In dit artikel worden een aantal tips gegeven hoe u het onderhoud van uw website kunt borgen

 


Welke kosten voor een professionele website?

Dit artikel geeft antwoord op de vraag wat een professionele website uw organisatie zou mogen kosten. Het bevat talloze tips om tot een goed besluit te komen en geeft u een handige formule voor een objectieve berekening bij de kosten voor een professionele website. Tevens geeft het artikel antwoord op de vraag wat u met uw website wilt. Een digitale brochure of actief nieuwe klanten werven?!


Welk ICT bedrijf kiezen voor website ontwerp en website bouw?

Het kiezen van het juiste ICT bedrijf voor uw website bouw en website ontwerp is een lastige taak. Van de tien offertes die u aanvraagt voor hetzelfde project krijgt u tien totaal verschillende verhalen terug. Dit artikel beschrijft hoe u via referenties en slimme vragen kunt achterhalen welke website bouwer de beste aanbieding voor u heeft. Van een demo, werkwijze, projectmanagement, klantenkring, uurtarieven en zoekmachine vriendelijkheid, alle aspecten die u kunt overwegen komen aan bod.


Website laten maken en zélf beheren zonder vast te zitten aan uw website design bureau?

Veel bedrijven of organisaties die aan nieuwe website bouw trajecten beginnen komen na verloop van tijd in de problemen door een onverwacht fenomeen: de zogenaamde lock-in situatie. Daarbij ontstaat bij het maken van een website, vaak bewust of onbewust, afhankelijkheid van de ict leverancier of het website design bureau. Ook websites laten maken die gebaseerd zijn op zogenaamde niet commerciële Open Source systemen kunnen voor deze lock-in zorgen. Deze afhankelijkheid brengt de continuïteit van het website systeem in gevaar en kan tot een mislukte investering leiden.