Zoeken naar artikelen:

Openklappen
Home ::  :: Accountant - Administratiekantoor

Accountant - Administratiekantoor

Deze pagina is een hulpmiddel bij het vinden van een nieuwe accountant of administratiekantoor. De verschillende checklists en testen kunt u gebruiken bij uw zoektocht naar een goede accountant of tijdens de onderhandelingen met uw huidige accountantskantoor.

Wij zijn van mening dat uw accountant pro actief moet zijn en met behulp van de accountant checklists kunt u een 15 tal vragen aan uw accountant stellen om te achterhalen of hij/zij uw branche goed kennen en voldoende geld voor u genereren.

Onderstaande accountant checklists beschrijven:

  • Hoe u een proactief accountantskantoor kunt vinden?
  • 10 tips om uw boekhouding effectiever in te richten?
  • Of u kosten kunt besparen door de administratie uit te
    besteden aan een administratiekantoor?

Jaarrekening opzet

Wilt u weten hoe u een jaarverslag of jaarrekening kunt maken waarmee u uw organisatie kunt aansturen? Wij kennen de beste kleine en grote accountantskantoren bij u in de buurt. Met één telefoontje regelen we een gesprek voor u met een accountantskantoor dat bij u past.


Belasting advies

De belastingadvies checklist hieronder is een opsomming van activiteiten waarmee een belastingadviseur u kan ondersteunen. Met behulp van de activiteiten kunt u beoordelen op welk gebied uw onderneming en uzelf belasting kunt besparen, spreiden of heffing en aansprakelijkheid kunt voorkomen.


10 tips voor selectie juist boekhoudkantoor

De boekhouding checklist is een overzicht van 10 tips om uw boekhouding efficiënter en effectiever in te richten. Met behulp van de tips kunt u uw boekhouder aanspreken op de inrichting van uw boekhouding. Indien uw boekhouder geen actie onderneemt kunnen wij voor u op zoek gaan naar een proactief boekhoudkantoor bij u in de buurt. Wij hebben namelijk een overzicht van alle boekhoudkantoren in Nederland, waarbij we direct met de juiste persoon een afspraak voor u kunnen maken.


De administratie test: achterhaal welk administratiekantoor bij u past?

De vraag wanneer het voor u interessant is om uw financiële administratie uit te besteden aan een administratiekantoor is per situatie verschillend. Om u een idee te geven wanneer het omslagpunt plaatsvindt hebben we de belangrijkste vragen voor u opgesomd. Indien u meer dan 3 vragen met ja beantwoord kunt u kosten besparen door de administratie uit te besteden aan een administratiekantoor.


De proactieve accountant checklist

De accountant checklist is een overzicht van 15 vragen die u helpt om te bepalen hoe een accountant u het beste kan ondersteunen. Met behulp van de vragen kunt u de diensten van uw accountant beoordelen en krijgt u direct suggesties voor een goede accountant bij u in de buurt.


Download artikelen

Alle artikelen, zoals checklists, stappenplannen en visies kunt u gratis laten toezenden. U kunt alle artikelen downloaden. Heeft u vragen, kunt u het reactieformulier gebruiken

Naar download pagina

Interessante links

Op onderstaande sites kunt u meer lezen over bedrijfsverkoop, bedrijfsovername, IFRS, Basel 2, hypotheek vergelijkingen andere vormen van financieel advies: