Zoeken naar artikelen:

Openklappen
Home ::  :: Document Management

Document Management - Scannen - Digitale Archivering

Op deze pagina vindt u een aantal visies, voorwaarden en praktijkvoorbeelden over document management systemen.

Met document management bedoelen we het proces van digitaal scannen, coderen, archiveren en het ter beschikking stellen van de informatie in uw organisatie. Uiteraard zult u hierbij gebruik moeten maken van document management software, maar de kern van efficient document beheer zit in het slim toepassen van techniek. Documentenstromen moeten automatisch worden geintegreerd in de processen, zodat u zonder extra handelingen informatie kunt opvragen.

Klik op één van onderstaande samenvattingen om het artikel
te lezen.

Onderstaande artikelen over digitaal scannen en archiveren beschrijven:

  • Of digitaal archiveren interessant is voor uw bedrijf
  • Waarop letten als u overweegt om een document management systeem te implementeren?

Document beheer in de praktijk: Trends, voordelen en voorwaarden bij een document management software implementatie

Implementatie van document management software door de gehele organisatie maakt het mogelijk om niet alleen documenten centraal op te slaan en snel terug te vinden, maar ook om de processen beter te beheren en documenten sneller en breder in de organisatie te distribueren.

Dit artikel beschrijft aan de hand van praktijkvoorbeelden wat document management inhoudt, op welke wijze u voordelen kunt behalen, wat de voorwaarden zijn bij een document management software implementatie en hoe u zelf kunt bepalen of document beheer zinvol is binnen uw bedrijf.


Download artikelen

Alle artikelen, zoals checklists, stappenplannen en visies kunt u gratis laten toezenden. U kunt alle artikelen downloaden. Heeft u vragen, kunt u het reactieformulier gebruiken

Naar download pagina

 

 

Interessante links

 

 

Op onderstaande sites kunt u meer lezen over digitale archivering, scanoplossingen, documentenstroom beheersing en document management oplossingen: