Zoeken naar artikelen:

Openklappen
Home ::  :: ERP

ERP

Op deze pagina vindt u een aantal whitepapers over procesoptimalisatie, hoe u een ERP partner kiest en de meest voorkomende fouten bij de implementatie van een ERP systeem.

Onderstaande ERP artikelen beschrijven:

  • Hoe een ERP-implementatiepartner te kiezen?
  • Hoe processen te optimaliseren?
  • Wat de 4 meest voorkomende fouten zijn bij een ERP implementatie
     

ERP-implementatie partner kiezen

Ondanks alle goede bedoelingen vooraf duurt een ERP-implementatie vaak langer dan gedacht, kost het meer dan is gebudgetteerd en levert het meer ruis op in de organisatie dan duidelijkheid. Voorgaande is vaak het geval indien er niet de juiste begeleiding en ondersteuning is bij de implementatie van een ERP-systeem. Daarnaast blijkt het vaak lastig om verschillende aanbieders objectief met elkaar te vergelijken. Lees hoe u een implementatie partner kunt kiezen.


Processen optimaliseren

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen kent vele afhankelijkheden. Door goed inzicht te hebben in deze afhankelijkheden en hun onderlinge samenhang kan het verschil gemaakt worden tussen succesvolle procesoptimalisaties of achterblijven met frustratie, ontevredenheid of desinvesteringen. Maar waar begint u nu bij het optimaliseren van processen en wat komt er allemaal bij kijken? Lees verder!


4 meest voorkomende fouten bij een ERP implementatie

Tijdens het implementeren van een nieuw ERP systeem kunnen oneindig veel dingen mis gaan. Een succesvolle implementatie hangt niet alleen af van de selectie van de juiste toepassing, maar juist van de kwaliteit van de communicatie tussen u en uw implementatiepartner. Zorg ervoor dat deze fouten u niet overkomen. Lees verder!


Download artikelen

Alle artikelen, zoals checklists, stappenplannen en visies kunt u gratis laten toezenden. U kunt alle artikelen downloaden. Heeft u vragen, kunt u het reactieformulier gebruiken

Naar download pagina