Onze auteurs

Zonder onze auteurs zouden we deze website niet up-to-date kunnen houden en kunnen blijven verbeteren. Het zijn experts binnen hun vakgebied, werkzaam in de verschillende branches waarover wij artikelen publiceren. Verschillende artikelen op onze kennisbank komen dus van hun hand. Ze schrijven allemaal artikelen binnen hun vakgebied. Maak kennis met onze auteurs:

Jeroen Verberk
Directeur, Management Consultant
Patagonia Company B.V.

Jeroen houdt zich als eigenaar van Patagonia Company B.V. bezig met het verbeteren van de interne organisatie en het verbeteren van de concurrentiepositie van bedrijven. Patagonia helpt bij het innoveren van processen, het coachen van leiders en het implementeren van managementsystemen.

Jeroen schrijft artikelen over kwaliteitssystemen, manieren om bedrijfskosten te besparen, supply chain management en personeelsmanagement.

Jordi Damen
Directeur, Online strategie
Leadrs

Jordi is de directeur van online marketing bureau Leadrs. Missie van Leadrs is het maken van online marktleiders. Klanten van Leadrs hebben een probleem met het effectief inzetten van hun marketing budget om meer leads te werven die klant worden of blijven of die een probleem hebben met het vinden en behouden van medewerkers.

Jordi schrijft met name artikelen over online marketing en strategie.

Sandra Verberk
Eigenaar, Advocaat
NewBaze

Sandra is eigenaresse van NewBaze. NewBaze biedt ondersteuning op het gebied van arbeidsrecht, vastgoedrecht, intellectueel eigendom, privacyrecht en juridisch risicomanagement. Ze houden van persoonlijke betrokkenheid en korte lijnen. Zo heeft u uw bedrijfsjurist altijd binnen handbereik.

Sandra schrijft artikelen over zaken die kunnen spelen op de werkvloer, zoals (gedwongen of ongedwongen) ontslagen, bonusregelingen, arbeidsconflicten en arbeidsvoorwaarden.

Victor Edel
Senior Adviseur
Van Oers Corporate Finance

Als senior adviseur bij Van Oers Corporate Finance begeleidt Victor ondernemers en bedrijven bij fusies en bedrijfsovernames. Ondernemers met groeiambitie (via overnames of het aantrekken van een investeerder) of ondernemers die hun bedrijf willen verkopen zijn bij hem aan het goede adres. Daarnaast heeft Victor vele opdrachtgevers bijgestaan in financieringstrajecten en is hij als Register Valuator zeer ervaren op het gebied van bedrijfswaarderingen.

Victor schrijft artikelen over financieel advies bij bedrijfsverkoop, bedrijfsovername en bedrijfswaardering.