Accountant

De proactieve accountant checklist

Vergroot uw accountant het bedrijfsresultaat?

Een goede accountant doet meer dan inboeken/controle van uw administratie en het opstellen van een jaarrekening. Hij zal u adviseren over het inrichten van een efficiënte administratie en een signaal afgeven als het ergens mis dreigt te gaan (voorraden, debiteuren, investeringen, personeel, liquide middelen, maar ook over uw productassortiment, klantenopbouw en fiscale voordelen die zowel privé als zakelijk zijn te behalen).

De vraag is of uw accountant ook meedenkt en stuurt op bedrijfsresultaat of dat uw jaarlijkse accountantskosten minder inzichtelijk zijn. De accountant checklist helpt u bij het vinden van de accountant die bij uw organisatie past.

Tarieven van accountants bij u in de buurt

De accountant checklist geeft u ook informatie over de uurtarieven van een AA accountant of een RA accountant. Vul uw gegevens in aan de rechterkant en u ontvangt direct in uw e-mail meer informatie over de gemiddelde tarieven van een accountant bij u in de buurt.

Wat levert de accountant checklist u op?

De accountant checklist is een overzicht van 15 vragen die u helpt om te bepalen hoe een accountant u het beste kan ondersteunen. Met behulp van de vragen kunt u de diensten van uw accountant beoordelen. Hieronder ziet u een paar opmerkingen van mensen die de accountant checklist hebben ingevuld:

  • “We zijn erachter gekomen dat de kosten voor onze oude accountant veel te hoog waren in verhouding wat we ervoor terug kregen”.
  • “Nooit gedacht dat er een accountant was die onze branche zo goed kent en precies weet hoe hij de resultaten positief kan beïnvloeden”.
  • “De nieuwe accountant heeft met de fiscale adviezen zijn kosten al meer dan 5 keer terugverdiend”.
  • “Het is fijn om een vangnet te hebben voor alle financiële beslissingen”.
  • “Opmerkelijk dat een accountant je ook stuurt op de samenstelling van het klantenbestand, mogelijkheden om de marges te verhogen en je helpt om het debiteurentermijn terug te dringen”.

Hoe helpt de accountant checklist u?

Wilt u weten welk accountantskantoor uw wensen kan invullen? Wij kennen de beste kleine en grote accountantskantoren bij u in de buurt. Met één telefoontje regelen we een gesprek voor u met een accountantskantoor dat bij u past.

Zo kunt u tijdens een persoonlijk gesprek uw checklist toetsen en achterhalen of het accountantskantoor alles weet over uw bedrijf en branche en hier een scherp tarief tegenover kan stellen.

Interesse in een pro-actieve accountant in de buurt? Download dan nu de accountant checklist! Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, maak dan gebruik van het reactieformulier.

Checklist downloaden

Uw naam (verplicht)

Bedrijf (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)