De administratie test

Achterhaal welk administratiekantoor bij u past

Heeft u problemen met het bijhouden van uw financiële administratie?

Het opzetten en bijhouden van een administratie kan veel tijd in beslag nemen. Losstaand van de kennis die u nodig heeft om een administratie bij te houden, is het boeken van inkoop en verkoopfacturen voor veel ondernemers een tijdrovende en vervelende activiteit.

Op het moment dat u zelf de financiële administratie verzorgt, bespaart u geld, maar in veel gevallen kost het indirect veel meer. Denk maar eens aan de correctieboekingen die plaats moeten vinden als de facturen verkeerd zijn geboekt, het zoeken naar alle bonnetjes om het bankboek aan te laten sluiten bij de inkoop en verkoop, het opmaken en kloppend maken van het kasboek, geen inzicht in de actuele administratie waardoor financiële beslissingen niet onderbouwd genomen worden, etc.

Om te bepalen of u kosten kunt besparen door uw administratie uit te besteden aan een administratiekantoor hebben we een test gemaakt, die direct antwoord geeft op de vraag of een administratiekantoor toegevoegde waarde heeft.

Kunt u kosten besparen door uw administratie aan een administratiekantoor uit te besteden?

De vraag wanneer het voor u interessant is om uw financiële administratie uit te besteden aan een administratiekantoor is per situatie verschillend. Om u een idee te geven wanneer het omslagpunt plaatsvindt, hebben we de belangrijkste vragen in een test opgesomd die u hiernaast gratis kunt opvragen. Indien u meer dan 3 vragen met ja beantwoord, kunt u kosten besparen door de administratie uit te besteden aan een administratiekantoor. Waar de besparingen toe kunnen leiden geven de onderstaande uitspraken van klanten goed weer.

  • “Ben blij dat ik geen omkijken meer heb aan de administratie. Elke maand zag ik weer op tegen het boeken van alle facturen en bonnen in het boekhoudprogramma. Nu stop ik alle bonnen en facturen in een map die eenmaal per maand naar het administratiekantoor gaat. Na 3 dagen krijg ik dan netjes een overzicht van de omzet en kosten en een BTW overzicht om te betalen. Makkelijker kan niet en direct inzage in het bedrijfsresultaat”.
  • “Elke maand heb ik nu 3 dagen over om me bezig te houden met verkopen. Verdien ik veel meer mee dan dat ik kwijt ben aan mijn administratiekantoor dat binnen 1 dag mijn administratie doet.”.
  • “Pfff eindelijk is mijn administratie op orde en hoef ik ook niet te vrezen voor de Belasting”.
  • “Doordat ik de facturen direct inscan en automatisch worden verzonden aan het administratiekantoor is mijn administratie altijd up-to-date. Ik heb nu veel meer grip op mijn bedrijf.”

Doe de test om te achterhalen of een administratie kantoor kosten bespaart

Aan de hand van de test die u hieronder gratis kunt opvragen kunt u zelf bepalen of uitbesteding aan een administratiekantoor tijd en geld bespaard. Blijkt uit de test dat u goedkoper uit bent met een administratie kantoor, maar weet u niet welk administratie kantoor het beste bij u past?

Geen probleem. Met één telefoontje regelen we een gesprek voor u met een administratie kantoor bij u in de buurt met kennis van uw bedrijf en branche. Wij hebben namelijk een overzicht van alle kleine en grote administratiekantoren in Nederland, waarbij we direct met de juiste persoon een afspraak voor u kunnen maken.

Interesse in een administratie kantoor in de buurt? Download dan nu de administratie test! Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, maak dan gebruik van het reactieformulier.

Test downloaden

Uw naam (verplicht)

Bedrijf (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)