Faillissement

Gratis artikelen: praktijkervaringen & kennis van vakspecialisten

Faillissement

Op deze pagina vindt u artikelen die u kunnen helpen wanneer u problemen ondervindt in uw bedrijf en een (dreigend) faillissement u boven het hoofd hangt.

De artikelen hieronder beschrijven de wijze waarop u effectief maatregelen kunt nemen om een dreigend faillissement, surseance van betaling of bedrijfsbeëindiging succesvol door te komen. Met name de hulp en begeleiding bij het reorganiseren om uw interne bedrijfsvoering te verbeteren en het bedrijfsrisico te verkleinen wordt met voorbeelden uiteengezet. Ook het verkopen van een verliesgevend bedrijf is mogelijk.

Surseance van betaling

.

 

.

Wanneer uw bedrijf in financieel noodweer verkeert en schuldeisers leggen u het vuur aan de schenen, dan bestaat de mogelijkheid tot het indienen van een verzoek tot surseance van betaling. Schakel hier een goede financieel adviseur voor in.

Verkoop verliesgevend bedrijf

.

 

.

Heeft u een verliesgevend bedrijf dat u wilt verkopen? Goed nieuws! Een onderneming is waard wat u er in de toekomst mee denkt te kunnen verdienen. Onderzoek de waardebepalende elementen om hier inzicht in te krijgen.