Outsourcing

Gratis artikelen: praktijkervaringen & kennis van vakspecialisten

Outsourcing

Op deze pagina vindt u een aantal artikelen over ICT outsourcing en het uitbesteden van automatisering.

ICT uitbesteden is vanuit het oogpunt van ICT-kostenreductie, centralisatie d.m.v. een shared service center en vanuit efficiency en het up-to-date houden van ICT-kennis een oplossing die door veel ICT-consultancy en adviesbureaus o.g.v. automatisering aangeprezen wordt. Maar waar moet u zich tijdens het beslissingsproces om de automatisering uit te besteden op focussen en welke ICT-toepassingen moet u outsourcen?

Het gaat vaak mis op de communicatie in ICT-projecten. In het 1e artikel wordt hier uitgebreid bij stilgestaan en uiteengezet hoe je met de juiste communicatie alle ICT-projecten in goede banen kunt leiden.

In het 2e artikel kunt u lezen wat de belangrijkste faalfactoren van ICT-implementaties zijn en waarom de keuze voor Managed ICT Services vaak de beste keuze is voor een ICT-implementatie.

Communicatie ICT aanbieder

.

 

.

De ICT-branche staat niet direct bekend om de goede communicatie. Zeker voor een outsourcing traject is dit wel van groot belang. Lees hoe u dit het beste kunt aanvliegen.

Managed ICT Services

.

 

.

Nog steeds mislukt een groot deel van de ICT-projecten door te weinig kennis. Kies voor Managed ICT Services om uw ICT-projecten in goede banen te leiden.