Marketing

Gratis artikelen: praktijkervaringen & kennis van vakspecialisten

Onderwerpen binnen Marketing

Is groei voor uw onderneming belangrijk en ligt de focus op naamsbekendheid, acquisitie, leads genereren en klanten werven? Dan kunt u tijd en geld steken in traditionele vormen van marktonderzoek, reclame, telemarketing en accountmanagement. Echter, door dit te combineren met online marketing, kunt u de effectiviteit van uw investeringen verhogen en is de meetbaarheid van de resultaten veel nauwkeuriger in kaart te brengen.

De artikelen in de categorie Marketing beschrijven de toegevoegde waarde die online marketing voor uw bedrijf kan opleveren en hoe u het kunt organiseren.

  • Online adverteren

    Rubriek met artikelen over online adverteren waarmee u kunt toetsen of online adverteren past binnen uw marketing strategie.

  • Customer journey

    Rubriek met artikelen over de customer journey waarmee u uw marketing strategie kunt optimaliseren.

Inleiding online marketing

.

 

.

Kunt u in de wirwar van online mogelijkheden de meerwaarde van online marketing niet meer overzien voor uw producten of uw dienstverlening? Ons artikel Inleiding online marketing maakt voor u inzichtelijk welke mogelijkheden online marketing biedt ten opzichte van traditionele marketingmiddelen.