ICT & Automatisering in de zorg

Gratis artikelen: praktijkervaringen & kennis van vakspecialisten

ICT & automatisering in de zorg

Op deze pagina vindt u onze artikelen op het gebied van ICT in de zorg en advies omtrent zorgautomatisering.

Nederland vergrijst en dat vraagt om de implementatie van domotica in de zorg. Wat hier de belangrijkste oorzaken voor zijn en hoe u de invoer zo succesvol mogelijk uitvoert, leest u in het artikel hieronder.

Vraaggestuurde zorg vereist meer flexibiliteit van het zorginformatiesysteem. In het 2e artikel leest u meer over innovatie in de zorg en kunt u de 10 succesfactoren voor het opzetten van ICT in de zorg bekijken.

ICT in de zorg is complex en moeilijk beheersbaar. Over de oorzaak voor ICT-problemen binnen zorginstellingen en hoe op de juiste manier een ICT-infrastructuur te implementeren hebben we ook een artikel geschreven.

Domotica producten

.

 

.

De vergrijzing in Nederland vraagt om de invoer van domotica in de zorg. Dit artikel beschrijft de belangrijkste oorzaken en geeft concrete handvatten voor een succesvolle invoer.

Innovatie investering

.

 

.

Innovatie in de gezondheidszorg vraagt om een kritische aanpak door het management. Bekijk in dit artikel de 10 succesfactoren voor het opzetten van ICT in de zorg.

Kantoorautomatisering

.

 

.

Wat is de oorzaak van ICT-problemen binnen zorginstellingen en hoe organiseer je een probleemloze ICT-infrastructuur in de zorg? U leest het in dit artikel!